16 de des. 2010

Ja és Nadal a Bucarest


Tot i estar una mica decebuts perquè encara no està a ciutat coberta per la neu, aquesta setmana hem intentat gaudir al màxim del nadal. Hem passejat per Cismigiu, el nostre parc preferit, i hem pogut veure totes les paradetes amb menjar tradicional, regals... És un lloc molt agradable ja que està molt ben cuidat, té racons sorprenents i de tant en tant, acull algun esdeveniment interessant de la ciutat. També hi un arbre de nadal de més de 10 metres d'altura i, atenció, una pista de patinatge sobre gel. Ens ha faltat temps per llogar els patins i posar-nos a donar voltes amunt i avall. I sense caure'ns!

També aquesta setmana hem assistit al concert de nadal de l'Universitat de Bucarest, celebrat a l'Aula Magna de la facultat de dret. En aquest concert hem pogut escoltar 25 cançons, entre elles, moltes nadales romaneses o en anglès i altres cançons d'un repertori clàssic. Els cantants eren el cor de nens de l'ONB (Òpera Nacional de Bucarest) i també participaven en el concert el cor i l'orquestra de l'UB. Visca l'esperit nadalenc.

Tot i que mentre escric aquestes paraules torna a nevar, no sabem perquè, mai acaba de quallar. Ja en van 3 o 4, de nevades. Això si, el fred que mai falti.


9 comentaris:

  1. Que bé que pinta aquest ambient tan nadalenc.
    A Barcelona no estem tan inspirats, encara. Sort que aviat ens arribaran reforços, des de les terres de l'est, per contagiar-nos aquest esperit.
    Per cert Xavi, tens molta traça amb els patins. Una cosa que m'ha sorprés és la quantitat de paradetes de regals que hi ha ara a Bucuresti. Quan vam estar-hi el novembre, ens va costar força trobar-ne.

    Fins aviat!!!!

    ResponElimina
  2. A mi també m'ha agradat molt el Cismigiu. Ja sé que ara no podreu aprofitar més el esperit Nadalenc, peró gaudiu d'ell a Budapets!!!.

    ResponElimina
  3. Que Xavi recordant que se sent a sobre uns patins?? Puc llançar tot el material que tinc a casa o encara t'animaràs a patinar sobre rodes?

    Que maco tot l'ambient de Nadal. A Barcelona ja han guarnit els carrers. Davant de casa han posat uns cercles que donen llum i color.

    Una pregunta, tenen l'equivalent als nostres pessebres i els papàs Noels, i demés, ....?

    ResponElimina
  4. siiii!!!! daquí unes hores serem a Budapest!!! o Budapets segons el chimo jejeje :-p alla també gaudeixen de lesperit nadalenc. Petons a tots i fins aviat!

    ResponElimina
  5. Doncs la veritat és que ja gairebé ni me'n recordo de patinar!!! Com a mínim m'hi aguanto!!

    ResponElimina
  6. Doncs no se si ho tornaré a utilitzar pero per si de cas no ho llencis encara. No sabem si tenen pessebres o no. Haurem d'investigar. En quant al Pare Noel, si que en tenen ja que es un producte de Cocacola Company jajaja

    El que segur que no tenen és Cagatió!

    ResponElimina
  7. vaja ja veig que no perdeu el temps!
    tete si no t'enrecordes de patinar jo et puc donar algunes classes que ja domino el gel =D
    espero que disfruteu d'un nadal blanc (o al menys tant blanc com el que tinc jo aqui ahaha)
    un petó i fins la semana que ve!

    ResponElimina
  8. Que maco l'arbre de Nadal!! Aqui a Seoul també en tenim, però és molt falsot! xD

    I molt guai el vídeo!! Tinc molta enveja, jo també vull anar a patinar!! *o*

    ResponElimina
  9. No hi ha pistes a Seoul?? Que estrany!!! Amb el fred que fa pensava k sí! Ja ens explicaràs que tal es viu el Nadal a Corea! Volem més articles! ;-)

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons